Tengerparti esküvő - érdeklődés

 

Rólunk mondták... Visszajelzések, vélemények

„Köszönjük a szuper élményeket, a tökéletes esküvői szervezést. Ez volt életünk leggyönyörűbb napja.” Marica & Imre Budapest 2014. január.

„Tengerparti esküvőnk volt, örömömben mindig ha rá gondolok sírni tudnék. Hiszem, hogy ez az élmény még szorosabbra fűzte a kapcsolatunkat, imádjuk Thaiföldet, imádjuk az esküvőnkről készült fotókat, videókat.” Ilona & Ágoston Budapest 2015. február.

„Sokat spóroltunk az utazáson a szálláson a nyaraláson nektek köszönhetően, reméljük, még találkozunk. Üdv.” Ági & Józsi Debrecen 2016. június.

„Álom, álom, álom, vagy valóság? Még mindig nem ébredtünk fel, az esküvő mámorában úszunk. Élmények amik örökké megmaradnak. A Buddhista szertartás hihetetlen ezoterikus volt, szikrázott a levegő. Jövőre ismét Thaiföld. Love” Eszter & Laci Győr 2017. február.

"Mindig is ilyen tengerparti esküvőre vágytam, de a mai napig nem hiszem el, hogy András és én és a tengerpart és a pálmafák… Szívből kívánom, hogy sokaknak megadasson ez az élmény… Vica & András Bodrogkeresztúr 2018 január.

"Kivételes, szerencsés párnak tartjuk magunkat, egy varázslatos tenerparti esküvőben lehetett részük. A csapat sokáig szervezte az esküvőnket, és elmondhatjuk, hogy ez akkora élmény ami minden pénzt megér. Szerencsések vagyunk, hiszen a barátaink, ismerőseink csak a szokványos otthoni esküvőt választották, már megbánták... Ez az esküvő rólunk szólt, és nem a vendégseregről, nem minden napi volt, és az érzelmek, szenvedélyek még közelebb hoztak minket. A táj, a fogadalom tétel, a buddhista áldás, más, más nagyon más mint az otthoni esküvő. Szívből kívánjuk, hogy ezt az élményt sokan átélhessék. Perger Anna & Tukacs Gábor - 2018 június.

„Szeretjük Thaiföldet és ezért választottuk ezt az országot a tengerparti esküvőnk helyszínéűl. Csodás part, meseszép tenger, álomszép esküvő. Tényleg profi az esküvőszervező csapat, valóban profi az esküvői fotós és videós. Mindennel elégedettek voltunk, de egy dolgot nem fogunk magunknak megbocsájtani: hogy csak 8 napra mentünk :).” Anikó & Géza 2020. február 16.

„A csapat esküvőszervező, lebonyolító munkája kifogástalan. Precízség, pontosság, megbízhatóság, nagy tapasztalat és kedvesség jellemzi a csapatot. Csodálatosabb esküvőt el sem tudtunk volna képzelni a férjemmel. Mindenkinek őket fogjuk ajánlani.Andiék Mallorca 2021.07"

„Nagyon jó szervezők ez tény, abszolute odafigyelnek a vendégek és a párok kívánságaira, elvárásaira. Nagyon örülünk, hogy az Asia-Tour csapatot választottuk, tökéletes esküvőszervezést, kiváló munkát végzett! Köszönettel: Adél+Áron!" 2022.06. Bulgária, Neszebár."

"Az egész csapat nagyon kedves és segítőkész! Türelmesek, kb. fél évig szervezték az esküvőnket, rengeteg e-mail, sok telefonhívás zajlott le, az eredmény tökéletes lett! 20 év múlva házasság megerősítésre is őket fogjuk felkérni remélhetőleg Thaiföldön! Kenyeres Cecilia, Forgács Viktor Kanári szigetek. 2022.08. Fuerteventura.
"Az esküvő szervező csapat nagyon kedves és segítőkész. Beszélnek a magyaron kívűl angolul, olaszul, oroszul, németül, törökül, thaiul. Fotóznak, videóznak, sminkelnek, frizurát készítenek színvonalasan. Ilyen árban ilyen profi szervezést, ilyen szuper kivitelezést sehol nem találtam, pedig sokat keresgéltem az esküvőnk előtt. Mi a tengerparti ceremóniánk előtt Magyarországon megesküdtünk, ezt így jóval egyszerűbbnek találtuk. Külön köszönet a csapatból Annának aki végig türelmesen, kedvünkben járva segített, hogy a nekünk legmegfelelőbb szállást, repülőjegyet megtaláljuk, és végig segített, hogy egy gyönyörű esküvőnk lehessen Mallorcán. Ilona & János 2019 június. Palma de Mallorca - Spanyolország

"Az életünk legnagyobb élményét éltük át Mallorcán, és ebben az esküvő szervező csapatnak is nagy része volt. Már egy évvel előre elkezdtük szervezni a tengerparti esküvőnket. A párom Zoli és én is izgatottan vártuk az esküvő napját, de tudtuk hogy ilyen szuper szervezés mellett biztos, hogy nem fogunk csalódni, ez így is történt... Minden az utolsó részletig tökéletes volt, épp úgy ahogy volt minden, sőt talán még jobb is volt, mint ahogy elterveztük az esküvőt. Még 2019 tavaszán Magyarországon "hivatalosan" megesküdtünk, így a papírokkal se kellett már kint Mallorcán bajlódnunk. Mallorca csodálatos, Budapestről 2 óra alatt repülővel elérhető. A tengerpartok Mallorcán többnyire szép homokosak, ez az esküvői helyszín Európában a lehető legtökéletesebb. A szállást és a repülőjegyet mi utazási irodával foglaltuk, de az esküvő szervező csapat is sokat segített. Eszter és Zoltán - 2019 június. Palma de Mallorca - Spanyolország

"Először is : szuper volt minden, és ezért szívből hálásak vagyunk az esküvő szervező csapatnak! Az esküvő helyszíne, a part, a fotózás a videózás, épp olyan volt ahogy előre megbeszéltük, minden szuper volt. Mi igazából 2019 május 6-án szerettük volna tartani az esküvőt, de szerencsére hallgattunk a tanácsra (miszerint május esősebb és hűvösebb, a tenger ilyenkor még hideg) és június végére tettük az esküvő időpontját. Esküvői fogadalom tételünk is volt és pezsgővel koccintottunk a szépséges parton. Mallorcai tengerparti esküvőnk olyan volt amire joggal irigykednek a barátnőim :)! T & G - 2019 június. Palma de Mallorca - Spanyolország

"Mallorcai élmémnyeink az életünk legszebb pillanatai. Mallorca tengerpartján esküdtünk meg, fehérhomokos pálmafás parton, csodás időben. A tenger gyönyörű kék volt. A fotók videók csodásak lettet, a csapat végig a kedvünkben járt. A kismama fotózás egyedűlálló volt. Hálásak vagyunk a sok sok segítségért. D & P 2019. augusztus. Palma de Mallorca

" 2019 nyár végén szeptemberben az utó- szezonban tartottuk az esküvőnket Mallorcán. Először Thaiföldet szerettük volna, de Thaiföld helyett végül Mallorca lett a kiszemelt helyszín, mert megtudtuk, hogy Thaiföld nyár második felében már esős. Az időjárás nagyszerű volt, a szálloda és repülőjegy árak meglepően olcsóak voltak. Köszönjük a sok tanácsot amivel ellátot minket ez a fiatalos esküvős csapat, örülünk, hogy végig megfogadtuk a tanácsaikat, így sokat spóroltunk az utazás alatt. Az esküvő napfelkeltében volt. A tengerparton a felkelő nap még különlegesebbé tette ezt a gyönyörű eseményt. A fotók profik, a kisfilm varászlatos lett. Végig kedvesek, segítőkészek voltak a srácok és a lányok is. Profi csapat, tökéletes nyaralás és esküvő!! Judit & Viktor - 2019 szeptember. Palma de Mallorca - Spanyolország

" Palma de Mallorca a csodás kis paradicsom ahol életünk legnagyobb élményével gazdagodtunk. 2023.09.26. G és M

" 2024.01.29. Thaiföld Phuket a valóra vált álmunk. Köszönjük nektek!!! Adri + Laci